Keemink Entertainment

HOME   WIE ZIJN WIJ?  LOCATIES  NIEUWS  REFERENTIES  GASTENBOEK  CONTACT                            
Shadow
GASTENBOEK

Laat u ook een bericht achter in ons gastenboek? Wij stellen uw reactie erg op prijs. Alvast bedankt!
Naam: (verplicht veld)

Plaats: (verplicht veld)

Email:

Website: (exclusief http://)

Uw bericht: (verplicht veld)

U kunt nog tekens gebruiken.

KennethNit - vzprlflhbu@rambler.ru - 29-05-2022 - vzprlflhbu@rambler.ru
Крутая биржа трафика - купить посещения

KennethNit - vzprlflhbu@rambler.ru - 28-05-2022 - vzprlflhbu@rambler.ru
Четкая биржа трафика - приобрести переходы

Jasontib - de.w.it.t.wd.o.mi.n.g.l.e.a.t.ha.y.@gmail.com - 28-05-2022 - de.w.it.t.wd.o.mi.n.g.l.e.a.t.ha.y.@gmail.com
https://sanktpeterburg-info.ru/ новости города санкт петербурга

Jasontib - de.w.ittwd.o.mi.ngl.eat.hay@gmail.com - 27-05-2022 - de.w.ittwd.o.mi.ngl.eat.hay@gmail.com
https://pin-up-casino-bet.com/uz pin up kz

Rita - Mijdrecht - 30-06-2020
Hallo Robert We waren heel tevreden over de pubquiz. Het was een gezellige avond en onze buren vonden dat ook. Fijn dat ze zelf de apparatuur mee had genomen. We hadden dus een positieve ervaring. Ook wat betreft de kosten! En wie weet doen we nog een keer een beroep op jou entertainment bureau. Hartelijk dank, Met vriendelijke groet, Rita

Frederique Schuiringa - Amsterdam - 11-02-2019
We hebben een feest gegeven voor 120 mensen van rond de 30 jaar. Rens heeft 7 uur vrijwel aaneengesloten opgetreden. Hij voelde de sfeer perfect aan. Eerst hele sfeervolle jazzmuziek op een mooie vleugel waar iedereen al meteen vrolijk van werd. Later kwamen de Nederlandse meezingers waarbij hij iedereen zingend op de stoelen en tafels heeft gespeeld. Heel beleefd en vriendelijk. Wij zouden Rens aan iedereen aanraden, van jong tot oud, of je nu een stijlvol feestje geeft of voor een polonaise.

Remon en Evelien - Montfoort - 09-09-2017
Goedenavond Robert, Na een prachtige huwelijksreis zijn we weer terug in Nederland en we genieten nog iedere dag na van onze geweldige trouwdag! Op 10 juni hebben onze gasten en wij een topfeest meegemaakt bij Kasteel Montfoort. De DJ set qua licht en geluid was perfect voor de ruimte (dat hebben jullie daar duidelijk vaker gedaan). Vanaf het begin tot het eind was er een top sfeer en gevulde dansvloer door jouw goede muziek keuze (thanks voor de verschillende verzoekjes ;-)

Bert Prins - Lutjebroek - 09-05-2017
Hoi Robert, We wilden even laten weten dat we vorige week de dvd ontvangen hebben van het videogastenboek! Echt te grappig al die berichten! Ook hebben we nog wat leuke foto's die op het feest gemaakt zijn!! Ontzettend veel dank voor het feestje, iedereen heeft ontzettend veel lol gehad en zich onwijs vermaakt!

Mandy en Joost - Driebergen - 31-01-2017
Goedemorgen Robert, Wij hebben een ontzettend leuke avond gehad afgelopen zaterdag, nogmaals bedankt! We hebben veel positieve reacties gehad, de stemming die jij hebt weten te zetten die avond heeft hier zeker aan bijgedragen. Als onze vrienden een DJ zoeken zullen wij jouw naam zeker noemen. Mvg, Mandy & Joost

Elysee Dental - Alphen aan de Rijn - 13-12-2016
Hi Robert, Wij hebben een ontzettend leuke avond beleefd met zn allen. Heel erg bedankt voor je bijdrage, iedereen was zeer enthousiast over de quiz en de muziek en de sfeer was heel goed. We hadden graag nog veel langer willen blijven dansen. Hartelijk dank nogmaals. Met vriendelijke groet, Elysee Dental Solutions B.V.

Gergana - Vleuten - 07-09-2016 - gmpetkova@gmail.com
Wij zijn erg tevreden over de show! Een uitstekende feestsfeer en keuze van de liedjes, zeer tevreden over de DJ! Ik kreeg veel positieve reacties van mijn gasten en ik ben er heel blij mee! Ik zou jullie bedrijf zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Tymen en Mandy - Amsterdam - 28-07-2016
Wij hebben voor ons huwelijksfeest DJ Coco geboekt. Hij draaide super leuke muziek voor jong en oud en wist vanaf het begin van het feest meteen de boel los te krijgen. We hebben een superavond gehad ook mede dankzij de muziek. 100% aan te bevelen. Tymen en Mandy

Christa - Gouda - 26-07-2016
beste Rober, zeer geslaagd. DJ aardige vent, prima gedraaid . hij had gewoon alles kreeg bijna iedereen op de dansvloer! zeer bedankt en wellicht tot een volgende keer gr christa

Jarige - Harmelen - 27-06-2016
Beste Robert, Van tevoren hadden we aangegeven welke muziek we wilde en de DJ draaide zelfs beter dan onze verwachtingen. Wanneer iemand die wij kennen op zoek is naar een DJ zullen wij zeker uw bedrijf aanbevelen want het was een zeer geslaagd feest! Nogmaals bedankt hiervoor, wij kregen na afloop alleen maar lovende reacties hoe goed feestje het was en dat er goede muziek werd gedraaid! Wanneer we nog een keer een feestje geven zullen we zeker als eerste bij jullie aankloppen!

Richard en Gerda - Breukelen - 17-06-2016
Goedemiddag, We hebben ontzettend genoten van onze trouwdag. En de feestavond met DJ was hier zeker een mooie en geslaagde toevoeging.Een strak DJ meubel waar wij van houden en zeker niet misstond bij onze locatie. We hebben heerlijk kunnen dansen en zijn helemaal los gegaan. De muziek paste goed aan bij onze muzieksmaak. Er kwam een polonaise(die aangevraagd werd) voorbij die op onze no-list stond maar de DJ heeft netjes zijn excuses gemaakt en daarna ook niet meer gedaan. Bedankt!!!

Oudere berichten >>
Shadow
Alle rechten voorbehouden 2022 - - Design by The Right Productions